Pysäköintiluvat ja hallipaikat 2019-2020

Pysäköinti ostarin pysäköintialueilla on ilmaista, mutta ajallisesti rajoitettua. Kirkon puoleinen pysäköintialue ei ole aikarajoitettu sunnuntaisin, lisäksi mm. varsinaisena vaalipäivänä ostoskeskuksen alueella ei sakoteta pysäköintiajan ylittämisestä. Alueella työtä tekevillä on mahdollisuus hakea pidempiaikaista pysäköintilupaa tai hallipaikkaa.

Pysäköintiluvat

Hakunilan Ostarilla (Hakunilan Keskus Oy ja Hakunila Center Oy) toimivissa kiinteistöissä työtä tekevillä ja kauppiaana toimivilla on mahdollisuus varata edullinen pysäköintilupa. Pysäköintilupa sallii pidemmän maksuttoman pysäköinnin ostarin suurella kattamattomalla Kyytitien puoleisella pysäköintialueella. Lupia myönnetään vuosittain rajallinen määrä asiakaspaikotuksen riittävyyden varmistamiseksi.

Hallipaikat

Hallipaikkojen pysäköintiluvat myöntävät pääosin paikan hallintaan oikeutetut tahot, esimerkiksi omille paikoilleen kauppiaat itse. Halliin tarvitsee kuitenkin lunastaa pantillinen kulkuavain.

Hallipaikkoja on aika ajoin myynnissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan tai myymään hallipaikan voit ilmoittaa kiinnostuksesi info@hakunilanostari.fi

Ammattimainen autojen pesu hallissa on kielletty!

Yhteystiedot

Luvat ja avaimet luovuttaa Hakunilan Keskus Oy puolesta Asuma Palvelut / Hakunilan huolto Oy. Puhelin 020 779 2300.

Copyright © 2015 Hakunilan Keskus Oy. Website by Vukon Oy. All Rights Reserved